M. Ozilas: "Palikti "Real" buvo sunkiausias sprendimas mano gyvenime" © JumpStory nuotr.

Mesutas Ozilas prisiminė 2013-ųjų vasarą, kai jau prasidėjus naująjam sezonui turėjo palikti Madrido "Real" klubą.

Tuometinę Vokietijos futbolo žvaigždę už 50 mln. eurų įsigijo Londono "Arsenal". M. Ozilas buvo vienas svarbiausių žaidėjų "Real" ekipoje, tačiau Garetho Bale'o ir Isco atvykimai nepaliko kito pasirinkimo, kaip tik palikti komandą.

M. Ozilas iki pat šiol su karčiu skoniu burnoje prisimena savo išvykimą.

"Palikti "Real" buvo sunkiausias sprendimas mano gyvenime", – sakė futbolininkas. – Jokia paslaptis, kada mano širdis vis dar plaka "Real" ritmu. Mano didžiausia svajonė buvo laimėti Čempionų lygą su šia komanda."

Prisiminęs savo pirmąją dieną Madride, M. Ozilas teigė: "Buvau labai nervingas, bet tuo pačiu laimingas ir dėkingas, kad atsidūriau tokiame klube. Visada svajojau žaisti ten, kur rungtyniavo ir mane idealas – Zinedine'as Zidane'as."

M. Ozilas taip pat pridūrė, kad tą pačią 2010-ųjų vasarą turėjo galimybę persikelti į "Barceloną", tačiau pokalbis su Jose Mourinho jį įtikino pasirinkti "Real".

"Po pasaulio čempionato manęs norėjo daug komandų – "Real", "Barca", "Arsenal", "Bayern" ir "Man Utd". Man patiko "Barcelona" žaidimo stilius, tačiau Guardiola neparodė, jog iš tikrųjų nori manęs.

Mourinho buvo labai įtikinamas, draugiškas ir atkaklus. Jis buvo visiška Guardiolos priešingybė. Man tai buvo esminis faktorius, kodėl nusprendžiau prisijungti prie "Real" klubo."

M. Ozilas per trejus metus Madrido ekipoje sužaidė 159 rungtynes, pelnė 27 įvarčius ir atliko 80 rezultatyvių perdavimų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...