M. Ozilo agento atkirtis M. Keownui: tai yra nuoskaudų turinti asmenybė

Mesuto Ozilo agentas Dr. Erkutas Sogutas nusprendė nebetylėti ir atsakė į buvusio Londono "Arsenal" žaidėjo Martino Keowno kritiką.

Po to, kai "Arsenal" UEFA Europos lygos pusfinalyje nusileido Madrido "Atletico" komandai, 51-erių metų BT Sport apžvalgininkas ėmė aštriai kritikuoti M. Ozilą, mat šis aikštėje neatlieka darbo už kurį jam būtų galima mokėti didžiausią algą klube.

Vokiečio agentas už šias kalbas neliko skolingas ir pareiškė: "Manau, kad Keownas jaučia, jog faktas, kad jis praeityje žaidė futbolą, jam leidžia pulti naujosios kartos žvaigždes.

Galbūt jis tai daro tiesiog norėdamas būti kažkam svarbus, o galbūt viskas tėra dėl pavydo. Nežinau, kas kitas taip galėtų skųstis dėl kito žmogaus atlyginimo. Manau, kad tai yra paprasčiausias pavydas.

Jau iš tikrųjų šiek tiek nusibodo tas jo nuolatinis kritikavimas. Jis pats buvo antroje "Arsenal" komandoje ir tik dėl to, kad nebuvo geras privalėjo išvykti į "Aston Villa" ir "Everton" komandas.

Jis grįžo į "Arsenal", tačiau vis tiek buvo Adams/Bould/Dixon/Winterburn ir tada Campbell/Toure/Lauren/Cole šešėlyje. 

Jo elgesys rungtynėse su "Manchester United", kai užsipuolė Ruudą van Nistelrooy'ų atnešė tik gėdos jausmą visai "Arsenal" komandai. Kiti tai gali laikyti atsidavimo ženklu, tačiau tai tebuvo nesportinis elgesys.

Jeigu Mesutas ar koks kitas iš dabartinės "Arsenal" komandos būtų tai padaręs, jie tebūtų atnešę gėdos jausmą visam klubui. 

2004 metų sezone, kai "Arsenal" nepralaimėjo nei vienų rungtynių "Premier" lygoje, Arsene'as Wengeras jam leido sužaisti kelias minutes prieš "Leicester" vien tam, kad jam būtų įteiktas medalis.

Kitu atveju jis net nebūtų "neliečiamos" komandos dalis, nes jis nesužaidė pakankamai minučių. Netgi Keowno komandos draugas Ray'us Parlouras sakė, kad jis būtų užmušęs Wengerą, jei šis jam nebūtų leidęs pasirodyti prieš "Leicester", - pasakojo M. Ozilo agentas.

Galiausiai pastarasis pridūrė: "Kai tu esi niekam nežinomas vardas lyginant su tokiais laidų vedėjais kaip Gerrardas, Lampardas ar Thierry Henry, paprasčiausia yra kritikuoti didžiausias futbolo žvaigždes ir taip sulaukti dėmesio."