M. Pellegrini: galime laimėti Čempionų lygą

Vyriausiasis "Manchester City" ekipos treneris Manuelis Pellegrini po pergalės prieš Paryžiaus "Saint-Germain" buvo kupinas ryžto ir pareiškė, kad "miestiečiai" turi puikius šansus triumfuoti UEFA Čempionų lygoje.

Vakar "Etihad" stadione "Man City" po Kevino De Bruyne įvarčio šventė pergalę ir bendru rezultatu 3-2 žengė į pusfinalį. Tai - istorinis "Man City" patekimas į šį etapą.

"Kiekvienais metais turėjome tą patį tikslą ir galiausiai jį pasiekime", - apie patekimą į pusfinalį prakalbo M. Pellegrini. - Žinau, kad sulaukėme įvairios kritikos, bet mano nuomone, pastaruoju metu stipriai pagerinome savo žaidimą".

"Nėra lengva varžytis prieš tokias Europos komandas, bet esu įsitikinęs, kad pagrindinis šios komandas tikslas yra laimėti Čempionų lygą. Tik žaisdami tokias rungtynes, kokias šiandien prieš PSG, galime taikytis į turnyro titulą.

Jaučiu komandos pasitikėjimą savo jėgomis. Tai labai svarbu, ypač žaidžiant prieš pusfinalio komandas", - užbaigė po sezono "miestiečius" paliksiantis M. Pellegrini.