M. Pellegrini po lygiųjų su "Liverpool" įgėlė J. Kloppui

"Premier" lygos lyderė "Liverpool" ekipa vakar prarado dar du brangius taškus - lygiosiomis buvo sužaista su Londono "West Ham United".

Daug spekuliacijų po šio susitikimo susilaukė ne tik rezultatas, bet ir pirmasis Liverpulio komandos įvartis, kuomet Jamesas Milneris akivaizdžiai buvo nuošalėje.

Po rungtynių televizijos kameros užfiksavo Jurgeną Kloppą, kuris intensyviai diskutavo tiek su savo oponentu Manueliu Pellegrini, tiek su rungtynių teisėju. Vis tik spaudos konferencijos metu Londono ekipos treneris nepanoro leistis į vykusio pokalbio detales, tačiau nepraleido progos įgelti J. Kloppui.

"Nesvarbu, ką kalbėjome, Kloppas tiesiog yra įpratęs laimėti su įvarčiais iš nuošalės.

Kai treniravau "Malaga", jis mane įveikė su "Borussia", kai pelnė įvartį iš septynių metrų nuošalės, todėl jis negali dėl nieko skųstis", - kritikos oponentui nepagailėjo M. Pellegrini.

Čilietis taip pat džiaugėsi savo komandos žaidimu, tačiau buvo nusivylęs rezultatu.

"Buvau patenkintas komandos žaidimu, manau, tai buvo labai geros rungtynės, bet esu nusivylęs rezultatu, nes oponentai įvartį pelnė iš nuošalės.

Neišnaudojome keletos galimybių, ypač per pirmąsias 35-ias minutes, kuomet galėjome išspręsti visus klausimus. Paleidome tuos šansus, todėl turime lygiąsias rungtynėse, kurias galėjome laimėti."

"West Ham United" "Premier" lygoje su 32 taškais šiuo metu rikiuojasi 12-oje vietoje.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...