M. Pochettino apie ilgesnį "Ajax" poilsį: "Tai nėra sąžininga"

Jau antradienį pirmosiose UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse į kovą stos Londono "Tottenham" bei Amsterdamo "Ajax" ekipos.

"Ajax" prieš šias rungtynes turės pakankamai laiko poilsiui, kadangi dėl jų žygio Europoje nukeltas visas "Eredivisie" turas. Savo ruožtu "Tottenham" ekipos šeštadienį laukia miesto derbis su "West Ham United".

Tokia situacija itin nepatenkintas "pentinų" strategas Mauricio Pochettino, kurio manymu, "Ajax" šiuo atveju turi nesąžiningą pranašumą.

"Žinau, kad "Premier" lyga ir FA bandė mums padėti. Tačiau tiesa yra tokia, jog Anglijos ir Nyderlandų lygos yra visiškai skirtingos. Visoje Europoje futbolas yra kitoks nei Anglijoje.

Realybė tokia, kad "Ajax" turės daugiau laiko pasiruošimui bei išvengs papildomos rizikos. Šeštadienį mūsų laukia derbis, kuriame taip pat kausimės dėl svarbių taškų, todėl mums gali iškilti problemų.

Mano nuomone, tai nėra sąžininga. Net jei mes turėtume savaitę laiko pasiruošimui, o "Ajax" žaistų savaitgalį, sakyčiau, kad tai nesąžininga jų atžvilgiu.

Nenoriu pradėti diskusijų. Faktas tas, kad pasiruošti Čempionų lygos pusfinaliams abi komandos turėtų turėti vienodai laiko", - bendraudamas su žiniasklaida teigė M. Pochettino.

Pirmosios "Tottenham" ir "Ajax" ekipų rungtynės antradienį bus žaidžiamos Londone.