M. Pochettino: "Bet kurioje kitoje šalyje būtume žengę į finalą"

Panašu, kad Londono "Tottenhan" komandai kovą dėl trofėjaus teks atidėti iki kito sezono – "pentiniai" buvo išmesti iš Anglijos taurės pusfinalio.

"Tottenham" pirmoje dvikovoje įgijo pranašumą, tačiau "Chelsea" atsakomoje dvikovoje išlygino serijos rezultatą ir po 11 metrų baudinių serijos galiausiai pateko į finalą, kuriame kovos su "Manchester City".

Mauricio Pochettino po rungtynių negalėjo susitaikyti su faktu, kad Anglijoje negalioja išvykos įvarčio taisyklė.

"Ispanijos Karaliaus taurėje ar bet kuriame kitame Europos turnyre, tu žengi į kitą etapą, jei išvykoje įmuši daugiau įvarčių... Manau, tai teisinga.

Jie pakeitė taisykles ir mes dabar paliekame turnyrą po 11 metrų baudinių serijos. Visgi aš didžiuojuosi savo žaidėjais, tai jiems pasakiau iškart po rungtynių.

Turime nuostabius futbolininkus ir sudėtį. Tai buvo geras visos komandos pasirodymas, taip kaip mes žaidėme. Galiu tik pasveikinti žaidėjus su šiomis rungtynėms", – kalbėjo M. Pochettino.

Kalbėdamas apie traumuotus žaidėjus, M. Pochettino pridūrė, kad tam daugiausia įtakos turėjo pasaulio čempionatas, dėl kurio sklandžiai neįvyko ir pats pasiruošimas sezonui.

"Kai pažiūri į sezono pasiruošimą, pamatai, kad mes buvome labiausiai pasaulio čempionato paveikta komanda. Tvarkaraštis yra beprotiškas. Žinojome, kad po pasaulio čempionato mūsų lauks didžiulis išbandymas.

Kaip bebūtų, manau, kad su situacija tvarkomės gana neblogai. Šiandien esame nusivylę dėl rezultato, tačiau nuėjome tikrai sunkų kelią – "Watford", "West Ham", "Arsenal" ir dabar lygiosios 2:2 su "Chelsea". Galiu tik didžiuotis darbu, kurį atliko komanda", – užbaigė strategas.