M. Pochettino: gali būti, kad pergalė prieš "Real" mums davė per daug pasitikėjimo

Vyriausiasis Londono "Tottenham" treneris Mauricio Pochettino tiksliai paaiškinti, kodėl taip krito jo komandos sportinė forma negali, tačiau pripažįsta, kad pergalė prieš Madrido "Real" galėjo suteikti per daug pasitikėjimo savo jėgomis.

"Tottenham" Čempionų lygoje kiek anksčiau rezultatu 3-1 nukovė pačius turnyro čempionus, tačiau po šios pergalės "Spurs" forma tik prastėjo. Dabar per penkerias rungtynes Šiaurės Londono ekipa tik kartą iškovojo pergalę.

Šiandien "Tottenham" nieko jau nebelemiančiose Čempionų lygos rungtynėse susikaus su Nikosijos APOEL, todėl M. Pochettino tikisi, kad po šių rungtynių komanda grįš į senas vėžes.

"Galbūt tokie rezultatai yra dėl to, kad per daug savimi pasitikėjome", - sakė M. Pochettino. - Antra galima priežastis yra dėl to, kad nugalėję "Real" pradėjome šiek tiek galvoti geriau apie save nei esame iš tikrųjų. Kažkas mūsų mintyse po tų rungtynių pasikeitė, o tai ir galėjo turėti įtakos dabartiniams rezultatams".

"Tačiau taip dažnai nutinka futbole. Kartais tu pradedi galvoti, kad gali kilti į viršų labai greitai, tačiau vėliau supranti, kad paprasčiausiai dar tam nesi pasiruošęs", - užbaigė strategas.