M. Pochettino: "Mano žaidėjai yra daugiau nei herojai"

Savo komandos pasirodymą "Anfield" stadione iš tribūnų stebėjęs Mauricio Pochettino mano, kad jo auklėtiniai nusipelnė daugiau iš šių rungtynių, tačiau dabar ragina užmiršti skaudžią nesėkmę ir orientuotis į kovą dėl didžiojo ketverto.

"Tottenham" sekmadienį pačioje mačo pabaigoje nusileido "Liverpool" ekipai rezultatu 1:2. Išlyginę rezultatą, "Spurs" futbolininkai turėjo kelias puikias progas įsiveržti į priekį, tačiau galiausiai liko nubausti patys.

"Nėra lengva atvykti į jų tvirtovę ir dominuoti prieš juos", – po mačo sakė M. Pochettino. – Po to, kai praleidome pirmąjį įvartį, jie mums nelabai ir kėlė problemų. Pirmasis kėlinys buvo ganėtinai sunkus, tačiau antroje mačo pusėje žaidėme su gerokai didesniu pasitikėjimu".

"Labai skaudu pralaimėti tokiu būdu, tačiau aš esu laimingas, nes emocijos yra ganėtinai teigiamos. Jaučiuosi, kad šiandien turėjome pasiekti daugiau.

Dabar mes turime trumpą lygos žygį. Mums lieka žaisti septynerios rungtynės ir kol kas esame didžiajame ketverte. Viskas kol kas yra mūsų rankose.

Nepaisant visų aplinkybių, mano žaidėjai yra daugiau nei herojai. Mes turime išlikti pasitikintys vienas kitu ir tęsti kovą dėl vietos kitą sezoną žaisti Čempionų lygoje.

Klubui yra labai svarbu sezono pabaigoje būti tarp keturių stipriausių Anglijos komandų", – pridūrė M. Pochettino.