M. Pochettino: "Mes tiesiog nežaidėme gerai"

Londono "Tottenham" sekmadienį patyrė sensacingą pralaimėjimą "Premier" lygoje, kuomet namuose rezultatu 0:1 nusileido "Newcastle United" ekipai.

Pu susitikimo "pentinų" startegas teigė, kad yra nusivylęs rezultatu, tačiau pripažino, kad jo komanda nežaidė gerai.

"Manau, kad viskas labai paprasta - mes tiesiog nežaidėme gerai. Esu labai nusivylęs komandos pasirodymu bei pasiektu rezultatu. Varžovams leidome pelnyti labai nesunkų įvartį ir vėliau viskas buvo be galo sunku.

"Newcastle" parodė, kad yra labai gerai organizuota komanda gynyboje. Jie išlaikė savo kompaktiškumą. Mes nebuvome pajėgūs pralaušti jų gynybos", - po susitikimo sakė M. Pochettino.

Rungtynių metu buvo keletas epizodų, kuomet tiek "Tottenham" ekipos žaidėjai, tiek komandos fanai laukė palankių sprendimų iš VAR teisėjų, tačiau jų nesulaukė. M. Pochettino po mačo dėl to skųstis nepanoro.

"Dabar turėsiu šansą viską peržiūrėti, bet aš visiškai pasitikiu VAR sistema.

Žinoma, prieš įdiegiant šią sistemą aš buvau skeptiškai nusiteikęs, nes man ji nepatiko. Mes patys sutikome įsivesti VAR, todėl dabar privalome priimti šiuos sprendimus ir taisyklių pakeitimus, kad teisėjai galėtų geriau atlikti savo darbą", - pridėjo argentinietis.