M. Pochettino neatmeta galimybės keltis į "Real", "Tottenham" prašo milžiniškos kompensacijos

Ketvirtadienį pasitraukus Madrido „Real“ treneriui Zinedine‘ui Zidane‘ui, visų žvilgsniai nukrypo į „Tottenham Hotspur“ strategą Mauricio Pochettino, kuris yra laikomas pagrindiniu kandidatu užimti atsilaisvinusį postą.

Žurnalistai pakalbino patį „Tottenham“ trenerį, kuris neatmetė galimybės keltis į Madridą, tačiau taip pat pabrėžė, jog jis yra laimingas ir dabartinėje komandoje.

„Kai Madrido „Real“ tau skambina – tu juos išklausai. Tačiau šiuo atveju ne viskas priklauso nuo manęs. Aš neseniai pasirašiau naują kontraktą su „Tottenham“ ir čia esu labai laimingas.

Aš čia laimingas nes „Tottenham“ man leidžia dirbti ir augti kartu su visa komanda. Dabar aš norėčiau ruoštis sezonui ir nelysti į tuos dalykus, apie kuriuos dabar yra kalbama. Bus daug gandų, bus daug pasisakymų, tačiau iš manęs naujienų apie Madrido „Real“ pateikta nebus“, - El Confidencial kalbėjo M. Pochettino.

Naująjį kontraktą su „Tottenham“ argentinietis pasirašė tik prieš savaitę, o jame nėra numatytos išpirkos, už kurią strategas galėtų palikti klubą. Visgi, komandos vadovai yra numatę sumą, kurią gavę jie paleistų trenerį į Ispaniją. The Times praneša, kad Anglijos ekipa už trenerį reikalauja 42,5 milijono svarų (daugiau nei 48 milijonų eurų) kompensacijos.

Nuo 2014 metų „Tottenham“ ekipoje dirbantis M. Pochettino nėra vienintelis kandidatas į „Real“ trenerio postą. Kalbama, jog juo pretenduoja tapti ir Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Lowas, klubo jaunimo ekipą treniruojantis Guti bei kiti treneriai, tarp kurių ir ilgametis „Arsenal“ strategas Arsenas Wengeras.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...