M. Pochettino nepanikuoja: "Mes vis dar galime patekti į finalą"

Antradienį Londone buvo sužaistos pirmosios UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynės. Amsterdamo "Ajax" komanda dar kartą parodė, kad šį sezoną yra nusitaikiusi į pačius aukščiausius tikslus.

"Ajax" po Donny van de Beeko tikslaus smūgio iškovojo pergalę Londono "Tottenham" tvirtovėje. "Spurs" futbolininkai dabar bandys atsitiesti kitą trečiadienį Amsterdame.

Mauricio Pochettino po rungtynių pripažino, kad jiems susitikimas prasidėjo gana tragiškai, tačiau į aikštę žengęs Moussa Sissoko pakeitė žaidimo ritmą, kas leido "Spurs" ekipai perimti iniciatyvą antrajame kėlinyje.

"Dabar jau galime pasakyti, kad rungtynes pradėjome su netinkama energija. Visgi mes neturėjome per daug iš ko rinktis", – pasisakė M. Pochettino.

"Nesu laimingas, nes žinau, kad žaisdami su gerokai kitokia energija ir atsidavimu galime būti kitokie. Įvartį praleidome tik dėl, kad paprasčiausiai nebuvo fiziškai pasiruošę. Taip pat galime kalbėti apie bendrą mūsų požiūrį į rungtynes. Aš esu treneris, todėl man tik belieka prisiimti atsakomybę", – tęsė argentinietis.

Nepaisant to, kad "Tottenham" ekipos laukia išvyka į Amsterdamą, M. Pochettino nemano, kad šioje poroje jau yra sudėti taškai.

"Antrajame kėlinyje mums pavyko užspausti varžovus ir susikurti progų prie jų vartų. Antrasis kėlinys buvo panašus į rungtynes, kurias norime žaisti. Mes vis dar esame gyvi. Tai tik 1:0 varžovų naudai. Mes turime patikėti, kad galime ten nuvykti ir laimėti mums reikiamu skirtumu", – pridūrė M. Pochettino.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...