M. Pochettino nepatenkintas dėl ankstyvo žaidėjų perėjimo lango uždarymo Anglijoje

Anglijoje vasaros žaidėjų perėjimo langas jau antrą sezoną iš eilės užsidarė prieš pat sezono startą - rugpjūčio pradžioje. Ir nors "Premier" lygos klubai žaidėjų įsigyti nebegali, jie gali juos parduoti kitų Europos šalių klubams, kadangi ten transferų langas bus atviras iki pat rugsėjo pradžios.

Tokia situacija gali skaudžiai atsiliepti Londono "Tottenham" ekipai, kuri rizikuoja prarasti vieną iš savo lyderių Christianą Erikseną, tačiau jį pakeisti kitu žaidėju galėtų jau tik sausio mėnesį.

Dėl tokios padėties nėra patenkintas ir "pentinų" strategas Mauricio Pochettino, kuris tikisi, kad Anglijos klubai nuspręs grįžti prie senos sistemos jau artimiausiu metu.

"Aš niekuomet nepritariau ankstyvam žaidėjų perėjimo lango uždarymui, bet tuo metu klubų vadovai buvo įsitikinę, jog tai bus geriausias sprendimas.

Manau, kad tiek mūsų, tiek kitų klubų vadovai dabar supranta, jog buvo padaryta didžiulė klaida. Labai tikiuosi, kad ji bus ištaisyta jau kitą vasarą. Turime grįžti prie senosios sistemos, kurią naudoja kitos lygos, o tai ypač svarbu klubams, kurie varžosi Europos turnyruose.

Akivaizdu, kad negaliu būti patenkintas tuo, jog per artimiausias kelias savaites tam tikri klubai gali išbalansuoti mūsų ekipą. Man tai atrodo visiškai nelogiška ir turime kuo greičiau ištaisyti šią situaciją", - kalbėjo M. Pochettino.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...