M. Pochettino nėra tikras, ar "Tottenham" klubui pavyks išsaugoti C. Erikseną

Vyriausiasis Londono "Tottenham" treneris Mauricio Pochettino teigia, kad derybos dėl naujo kontrakto su Cristiano Eriksenu stringa, todėl nėra tikras, ar danas liks komandoje ir kitą sezoną.

C. Eriksenas turi kontraktą iki 2020 metų, tačiau juo susidomėjimą rodo visi Europos grandai. "Pentiniai" įnirtingai derasi su futbolininku ir jam yra pasiryžę mokėti dvigubai didesnį atlyginimą, bet dano svajonėse yra "La Liga" grandai.

"Eriksenas yra labai svarbus žaidėjas "Tottenham" komandai. Tokio žaidėjo šalia savęs nori visada, tačiau jis turi teisę pasirinkti tai, ko nori pats", - spaudos konferencijoje sakė M. Pochettino.

"Būtų fantastiška, jeigu jis klubui įsipareigotų ilgam laikui. Jis čia yra laimingas, visada rodo savo atsidavimą, tačiau jo situacija dėl tolimesnės ateities nėra mūsų rankose", - pridūrė strategas.

Tai, jog 26-erių metų saugo sutartis su "pentiniais" baigiasi 2020 metais, vasarą į jį nusitaikiusiems klubams gali tapti tikra sėkme, nes jo kaina neturėtų siekti daugiau nei 60 mln. eurų.

Įvairių šaltinių teigimu, realiausia C. Erikseno karjeros stotelė yra Madrido "Real" klubas, kuris daną mato kaip idealų kandidatą pakeisti Luka Modričių.