M. Pochettino nesijaudina dėl savo ateities "Tottenham" klube

Antrąjį pralaimėjimą per savaitę patyręs Londono "Tottenham" klubas išgyvena tikrą žanro krizę – per keturias dienas į "Spurs" vartus buvo įmušta net dešimt įvarčių.

Trečiadienį Šiaurės Londono komanda patyrė tikrą pažeminimą UEFA Čempionų lygos turnyre, o šeštadienį sutrupėjo mače su "Brighton", kuriame buvo nusileista rezultatu 0:3.

Nepavydėtinoje situacijoje atsidūręs Mauricio Pochettino nesibaimina būti atleistas.

"Aš nė kiek nesijaudinu. Vienintelis dalykas, kuris mane neramina, tai gyvenimas, o ne futbolas", – pareiškė strategas. – Nenoriu, kad kažkaip neteisingai suprastumėte – mane labiausiai gąsdina pats gyvenimas, o ne futbolas".

"Futbole tiesiog reikia būti stipriam ir drąsiam, taip pat priimti sprendimus ir parodyti savo tikrąjį veidą, kai kažkas klostosi blogai.

Būtent tą ir ruošiamės padaryti – susitaikyti su negatyviais dalykais ir bandyti pakeisti situaciją. Aš ketinu priimti visą kritiką lygiai taip, kaip priėmiau pagyras savo ir komandos atžvilgiu.

Aš susitaikysiu su kritika, kuri nepakeis mano vizijos šiame klube. Kai patenkame į tokią situaciją, normalu, kad sulauksime kritikos iš žiniasklaidos ir TV ekspertų", – pridūrė M. Pochettino.