M. Pochettino po gėdingo pralaimėjimo: "Sausį bandysime pataisyti situaciją"

Londono "Tottenham" klubas jau pačioje sezono pradžioje baigė kovą dėl Anglijos lygos taurės titulo – "Spurs" gana sensacingai trečiajame ture nusileido ketvirtos lygos klubui.

Susitikime, kuriame žaidė Dele Alli, Lucas Moura ir dar keli svarbūs žaidėjai, "Tottenham" po 11 m. baudinių serijos pralaimėjo "Colchester" komandai.

Po rungtynių kalbėjęs Mauricio Pochettino pernelyg nekritikavo savo komandos, bet užsiminė apie būsimas permainas.

"Viskas, ko šiandien reikėjo, tai laimėti. Žaisdamas šioje turnyro stadijoje nebūtinai turi pasirodyti gerai, svarbiausia – rezultatas. Deja, bet mes pralaimėjome po 11 m. baudinių serijos", – kalbėjo strategas, kurio vadovaujama "Spurs" ekipa per paskutines 26 rungtynes yra pralaimėjusi 13 kartų.

"Varžovai puikiai gynėsi, tačiau mes privalėjome sužaisti agresyviau prie jų baudos aikštelės. Esame labai nusivylę. Buvo keletas gerų žaidimo momentų, tačiau surasti būdų, kaip įmušti, mums taip ir nepavyko.

Dabar esame ganėtinai sudėtingoje situacijoje. Privalome susigrąžinti tai, ką praradome pasiruošimo cikle. Galbūt mūsų pasirodymai nėra blogi, tačiau dabartinė situacija reikalauja mūsų visų bendro darbo", – tęsė strategas.

Kalbai pasisukus apie sudėties pajėgumą, M. Pochettino pridūrė: "Sunkiai dirbame tam, kad įsivažiuotų visa komanda. Dabar mums reikia laiko. Sausio mėnuo bus tinkamas metas ištaisyti mūsų problemas. Futbole yra dalykų, kurių kontroliuoti tiesiog negali.

Tai tik parodo, jog esame paprasti žmonės ir norėdami išlikti sėkmingais, privalome būti kitokie kiekvieną sezoną. Mums reikia kažko naujo ir tą mes gausime."