M. Pochettino: "Tai bus svarbiausios rungtynės mano karjeroje"

UEFA Čempionų lygoje šį vakarą nusimato intriguojanti pirmoji ketvirtfinalio dvikova tarp "Manchester City" ir Londono "Tottenham".

"Spurs" savo naujajame stadione priims "miestiečius", kurie yra laikomi ne tik šių rungtynių favoritais, bet ir vienais pagrindinių kandidatų laimėti Čempionų lygą.

Prieš akistatą spaudos konferencijoje kalbėjęs Mauricio Pochettino pripažino, kad jo ir visos komandos laukia didžiulis iššūkis.

"Kaip treneriui, taip", – į klausimą, ar šio vakaro dvikova prieš "Man City" yra svarbiausia jo gyvenime. – Mes džiaugiamės, kad turime galimybę varžytis Čempionų lygos ketvirtfinalyje, nepaisant visų problemų, kurias turėjome".

"Komandai tai duoda motyvacijos, todėl mes esame pasiruošę pabandyti nugalėti varžovus. Mūsų tikslas yra būti pusfinalyje. Žinome, kad tai įgyvendinti bus sudėtinga, nes "Man City" yra labai gera komanda, kurią turime gerbti", – tęsė strategas.

M. Pochettino prieš Pepą Guardiolą per savo karjerą žaidė dešimtis kartų. Argentinietis supranta, kad laimėti prieš Pepo komandas visada yra sudėtinga užduotis.

"Dirbdamas Ispanijoje su juo susitikau daug kartų ir dvikovos prieš "Barceloną" visada būdavo be galo sunkios. Pepas žino, kad "Tottenham" žaidžia drąsų futbolą, mes mėgstame eiti į priekį, būti agresyvūs bei žaisti pirmuoju numeriu.

Suprantame prieš kokio lygio žaidėjus žaisime, tačiau mūsų tikslas yra žengti į aikštę ir žaisti taip, kaip mes tą darėme visada", – pridūrė M. Pochettino.