M. Pochettino: "Tai buvo geriausias antrasis kėlinys per visą mano laiką "Tottenham" klube"

Mauricio Pochettino pralaimėjo savo pirmąją dvikovą Ole Gunnarui Solskjaerui, tačiau net ir po nesėkmės Londono "Tottenham" strategas nenuleido nosies.

Prie naujo trenerio tik pergales skinantis "Manchester United" išvykoje sugebėjo minimaliu skirtumu įveikti "Tottenham". "Raudoniesiems velniams" teko gerokai padirbėti, nes "pentiniai" visiškai dominavo antroje mačo pusėje.

Į pergalę svečius iš Mančesterio vedė Davidas De Gea, kuris atrėmė net 11 smūgių. Po rungtynių M. Pochettino pagyrė pastarąjį ir tik pridūrė, kad liko sužavėtas savo auklėtinių žaidimu antrajame kėlinyje.

"Antrasis kėlinys buvo nuostabus, aš esu taip sužavėtas", – BBC citavo strategą. – "Tottenham" darė viską, kad laimėtų šią dvikovą. Manau, kad mes dominavome ir susikūrėme užtektinai progų".

"Komanda buvo fantastiška. Antrojo kėlinio 45 minutės buvo geriausios, kokias esu matęs būdamas "Tottenham" klube.

Būna situacijų, kad kartais laimi rungtynes ir nesi jomis patenkintas. Taip buvo, kai laimėjome prieš "United" 3:0. Rezultatas šiandien turėjo būti kitoks, aš esu labai patenkintas mūsų žaidimu.

Tai yra būdas, kaip mes norime augti – priimti rizikingus sprendimus ir žaisti futbolą, kurį mes visada yra norime žaisti. 11 atremtų smūgių yra kažkas neįikėtino. De Gea buvo nuosabus ir pelnytai tapo geriausiu mačo žaidėju", - pridūrė M. Pochettino.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...