M. Pochettino: "Trofėjai tik sukuria tavo ego"

Londono "Tottenham" strategas Mauricio Pochettino nemano, kad komandos lygis turėtų būti vertinamas pagal iškovotus trofėjus.

"Pentiniams" sekmadienį buvo suduotas skaudus smūgis FA taurėje – "Crystal Palace" juos išmetė iš tolimesnės kovos dėl titulo. "Tottenham" neseniai baigė pasirodymą ir Anglijos lygos taurėje, todėl šansų šį sezoną iškovoti trofėjų daug neturi.

"Panašu, kad vėl turėsime diskusiją apie tai, ar iškovotas trofėjus tave perkelia į kitą lygį" – po pralaimėjimo sakė M. Pochettino. – "Aš su tuo nesutinku. Tai sukuria tik tavo ego. Dabar svarbiausia "Tottenham" klubui yra išlikti didžiajame ketverte".

"Tiesa, kad sezonas mums klostosi gana sudėtingai. Dar prieš sezoną sakiau, kad mūsų laukia didžiulis iššūkis, tačiau tada nesitikėjau, kad sezonas bus toks sunkus, koks jis yra dabar.

Visi supranta, kaip stipriai esame nusivylę, kai per savaitę iškrentame iš dviejų turnyrų. Tai labai skaudu. Visgi turime išlikti pozityvūs, nes vis dar kovojame dviejose turnyruose.

Mūsų padėtis "Premier" lygoje ir Čempionų lygoje vis dar yra nebloga, todėl klubas jaučia didžiulę motyvaciją", – pridūrė specialistas.

"Tottenham" "Premier" lygoje kol kas užima trečiąją poziciją, o Čempionų lygoje į aštuntfinalio kovą stos su "Borussia".