M. Raiola: P. Scholesas turi tapti "Man Utd" sporto direktoriumi ir patarti parduoti P. Pogbą

Mino Raiola sukėlė tikrą audrą socialinėje erdvėje - Pauliui Pogba atstovaujantis agentas pareiškė, kad "Manchester United" turi pasisamdyti Paulą Scholesą ir leisti jam parduoti Prancūzijos rinktinės saugą.

M. Raiola netylėti nusprendė po to, kai dažnai P. Pogba kritikuojantis P. Scholesas po rungtynių su "Brighton" teigė, kad ne to tikisi iš "Man Utd" kapitono. Anglas pareiškė, kad jis paprasčiausiai nemato prancūzo kaip šios komandos lyderio ir vargu, ar jam turėtų būti įteiktas kapitono raištis.

Skandalingasis agentas M. Raiola savo Twitter paskyroje anglui atkirto: "Kai kurie žmonės yra priversti kalbėti, nes bijo būti pamiršti. Paulas Scholesas neatpažintų lyderio net ir jei būtų viename kambaryje su Seru Winstonu Churchillu.

Scholesas turėtų tapti "Manchester United" klubo sporto direktoriumi ir patarti Woodwardui parduoti Pogbą. Jo lauktų bemiegės naktys ieškant jam naujo klubo."

M. Railos kalbos apie naują klubą nėra atsitiktinės - jau žinoma, kad "Barcelona" šią vasarą kontaktavo su "Man Utd" dėl galimybės įsigyti P. Pogba.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Paul Scholes should become sports director and advise Woodward to sell Pogba. Would be sleepless nights to find Pogba a new club <a href="https://twitter.com/paulpogba?ref_src=twsrc%5Etfw">@paulpogba</a></p>&mdash; Mino Raiola (@MinoRaiola) <a href="https://twitter.com/MinoRaiola/status/1031791316030644224?ref_src=twsrc%5Etfw">August 21, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...