M. Rashfordas per rungtynes yra pelnęs ir 12 įvarčių

Šį sezoną su trenksmu į „Manchester United“ įsiliejęs puolėjas Marcusas Rashfordas nustebino daugumą, tačiau ne „Fletcher Moss Rangers“ akademijos atstovą Davidą Horrocksą.

18-metis nuo savo debiuto vasarį, per 13 rungtynių „Manchester United“ klube jau pelnė jau septynis įvarčius. Tiesa, toks puolėjo pasirodymas nestebina „Fletcher Moss Rangers“, kurioje savo jaunimo karjerą pradėjo Rashfordas, atstovų. Pasak Horrockso, žaidėjo talentas buvo matomas jau ankstyvoje jaunystėje.

„Marcusas yra itin savimi pasitikintis jaunuolis, kuris pasisėmė visko, ko mes bandome išmokyti berniukus ir mergaites bei tai demonstruoja pasaulinėje scenoje. Tu neturi krištolo kamuolio, kuriuo matytum ateitį, tačiau Marcuso atveju tai matėsi. Ypač, kai matydavai, jog jis per rungtynes įmušdavo ir 12 įvarčių“, - BBC Sport atskleidė Harrocksas.

Harrocksas taip pat atskleidė, jog žaidėjas vaikystėje buvo itin kuklus, o jo debiutas „United“ ekipoje sukėlė ypatingas emocijas.

„Marcusas buvo labai drovus vaikas, nesistengęs išsiskirti. Jis nebuvo nė kiek pasipūtęs – jis tiesiog buvo mielas vaikis. Kai jis debiutavo „Manchester United“ ekipoje, aš apsipyliau ašaromis“, - teigė „Fletcher Moss Rangers“ atstovas.