M. Rashordas: pasiekti pusfinalį tikėjomės lengviau

Jaunoji "Manchester United" klubo žvaigždė Marcusas Rashfordas pripažįsta, kad prasibrauti į UEFA Europos lygos pusfinalį lengva nebuvo, tačiau "raudonieji velniai" kūrė progas ir pelnytai žengė tolyn.

Vakar įvykusiame atsakomajame Europos lygos ketvirtfinalio mače "Man Utd" tik po pratęsimo rezultatu 2-1 palaužė Briuselio "Anderlecht". Pergalingą įvartį pratęsimo metu pelnė būtent M. Rashfordas, kuris spindėjo visą rungtynių laiką.

"Viskas, ką gali padaryti rungtynėse, tai nesustoti kurti progų. Mes tai padarėme", - tvirtino 19-metis puolėjas. - Antrajame kėlinyje nesuteikėme jiems jokių galimybių. Mes juos spaudėme jų aikštės pusėje, kas yra būtina tokioje rungtynių stadijoje".

"Sukūrėme tikrai daug šansų ir turėjome progų pasiekti ne vieną ir ne du įvarčius. Bet kartais tokių rungtynių būna. Dabar svarbiausia, kad esame kitame etape ir tęsiame kovą dėl titulo.

Tokiose rungtynėse svarbiausia yra nesustoti ir tikėtis, kad sulauksi antros galimybės pasižymėti. Pusfinalį pasiekėme sunkiuoju būdu, tačiau niekam dabar tai jau nerūpi", - pridūrė M. Rashfordas.

M. Rasfordas per 44 susitikimus šį sezoną pasiekė 10 įvarčių ir atliko penkis rezultatyvius perdavimus.