M. Salah: "Premier" lyga man yra pats svarbiausias dalykas

"Liverpool" ir "Manchester City" ekipos savaitgalį "Premier" lygoje iškovojo pergales bei toliau tęsia atkaklią kovą dėl titulo. "Raudonieji" šiuo metu turi dviejų taškų persvarą, tačiau "miestiečiai" yra sužaidę rungtynėmis mažiau.

Liverpulio ekipos lyderis Mohamedas Salah sekmadienį pelnė nuostabaus grožio įvartį pergalingose rungtynėse su "Chelsea", o po rungtynių teigė, kad jo komandai turėtų užtekti laimėti likusius keturis susitikimus, jog triumfuotų "Premier" lygoje.

"Manau, kad mums užtektų visų keturių pergalių. Turime koncentruotis ties savo rungtynėmis bei tikėtis, jog "Man City" praras taškus. "Premier" lyga man yra pats svarbiausias dalykas.

Nuolat seku "Man City" rezultatus. Tai suteikia papildomos motyvacijos bei padeda geriau sužaisti patiems. Koncentruojamės ties savo rezultatais, tačiau aš žinojau, kaip "City" sužaidė su "Crystal Palace" ekipa", - po pergalės prieš "Chelsea" kalbėjo egiptietis.

"Liverpool" ekipos "Premier" lygoje dar laukia susitikimai su "Cardiff", "Huddersfield", "Newcastle" bei "Wolves". "Man City" sezono finiše kausis su "Tottenham", "Manchester United", "Burnley", "Leicester" bei "Brighton" ekipomis.