M. Sarri apie C. Hudsono-Odoi pasirodymą: "Jis yra pasiruošęs žaisti daugiau"

Callumas Hudsonas-Odoi galiausiai sulaukė savo šanso – 18-metis anglas trečiadienį sužaidė pirmas Anglijos "Premier" lygos rungtynes startinėje sudėtyje.

Londono "Chelsea" namuose rezultatu 3:0 nugalėjo "Brighton", o C. Hudsonas-Odoi prie pergalės prisidėjo vienu rezultatyviu perdavimu.

"Mėlynųjų" sirgaliai kurį laiką kritikavo Maurizio Sarri dėl jo nenoro suteikti šansą jaunam anglui, tačiau strategas yra pasiruošęs pataisyti šią situaciją.

"Neįmanoma būti aukščiausio lygio žaidėju, kai tau tėra 18 metų", – pokalbį pradėjo M. Sarri. – Callumui yra dar kur tobulėti, jis gali ir nori tai padaryti. Manau, kad ateityje jis gal tapti vienu geriausių žaidėjų Eurpoje".

"Kaip ir sakiau antradienį, Callumas yra pasirengęs žaisti kiekvienose rungtynėse, įskaitant ir sudėtingiausias dvikovas. Jis tikrai yra patobulinęs savo žaidimą.

Aš likau patenkintas jo pasirodymu, jis sužaidė labai gerai. Esu taip pat labai laimingas dėl jo darbo gynyboje. Labai svarbu yra turėti tris atakuojančius žaidėjus, kurie taip pat gali apsiginti. Taktiškai jis jau yra pasiruošęs", – pridūrė strategas.