M. Sarri apie Čempionų lygos favoritus: "Tai – anglų klubai"

Anglijoje metus praleidęs ir į Italiją šią vasarą sugrįžęs Maurizio Sarri mano, kad UEFA Čempionų lygoje šį sezoną didžiausius šansus vėl turi "Premier" lygos atstovai.

Praėjusiame sezone anglai Europoje buvo dominuojanti jėga – Čempionų lygos finale susitiko "Liverpool" prieš "Tottenham", o Europos lygoje į kova stojo dar tuomet M. Sarri treniruojamas "Chelsea" prieš "Arsenal".

Prieš artėjančią dvikovą su Lėverkuzeno "Bayer" spaudos konferencijoje kalbėjęs M. Sarri buvo paprašytas išskirti turnyro favoritus.

"Čempionų lyga yra pačios aukščiausios klasės turnyras. Jame laiką turime praleisti linksmai, o ne jausdami kažkokį susirūpinimą", – pareiškė M. Sarri.

"Mano favoritai yra Anglijos klubai. Kiekvienais metais fizinės savybės darosi vis svarbesnės, tačiau ne ką mažiau svarbi yra psichinė kondicija", – tęsė strategas.

Paklaustas apie būsimą dvikovą su "Bayer", strategas atsakė: "Mūsų laukia sudėtingos rungtynės prieš pajėgų varžovą. "Bayer" yra komanda, kuri "Bundeslygoje" daugiau nei bet kas kitas kontroliuoja kamuolį. Fiziškai ši komanda taip pat yra stipri.

Žinau, kad mums patiems yra kur tobulėti, tačiau rytoj tikiuosi sulaukti gero rezultato. Mūsų tikslas yra nužygiuoti iki finalo, tačiau taip pat suprantame, kad tokiame turnyre viską lemia detalės"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...