M. Sarri: "Arsenal" žaidžia prasčiau nei "Chelsea", bet jie kažkodėl sulaukia pagyrų"

Maurizio Sarri negali suprasti, kodėl žiniasklaida taip yra nusistačiusi prieš Londono "Chelsea", kai dar prastesnį sezoną žaidžiantis "Arsenal" sulaukia pagyrų.

M. Sarri su "Chelsea" ketvirtadienio vakarą prasibrovė į Europos lygos aštuntfinalį, tačiau pastarųjų savaičių rezultatai Anglijoje stipriai suvirpino stratego kėdę. Iki pat šiol kalbama, kad M. Sarri nuo atleidimo skiria tik dar viena nesėkmė. Visgi pats strategas nekreipia dėmesio į tokius pranešimus.

"Nesu tuo suinteresuotas, tiesą pasakius", – po žurnalisto replikos atsakė M. Sarri. – Į savo darbą žiūriu kaip į ilgą ateities projektą, kitu atveju neatlikčiau jo gerai. Taigi, aš toliau einu savo keliu ir negalvoju, kad kažkas pasikeitė".

"Vis girdžiu žmones giriant "Arsenal", tačiau ne jie žais lygos taurės finale ir ne jie yra aukščiau mūsų "Premier" lygoje. Jie yra Europos lygos aštuntfinalyje, tačiau ten esame ir mes. Nesuprantu, kodėl žmonės taip negatyviai kalba apie mūsų sezoną ir tuo pačiu metu giria "Arsenal".

Tiesa, kad turėjome didelių duobių, įskaitant ir kelis labai skaudžius pralaimėjimus, tačiau žinant tai, kad tai yra mano pirmasis sezonas naujoje lygoje ir kitoje aplinkoje, manau, kad rezultatai yra priimtini. Aš sutikčiau treniruoti komandą, kuri sezoną užbaigia penktoje vietoje turėdama 70 taškų", – pareiškė M. Sarri.

M. Sarri prieš kelias dienas buvo pradėtas sieti su "Roma" klubu. Teigiama, kad strategas yra viliojamas po sezono grįžti į Italiją, tačiau šis paneigė tokius gandus.

"Skaičiau pranešimus, kad turėjau vakarienę su Baldini, tačiau girdėjau, kad jis yra Pietų Afrikoje. Aš nesu tas, kuris keliauja pavakarieniauti į Afriką. Šiuose pranešimuose tėra daug melo", – pareiškė specialistas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...