M. Sarri džiaugėsi iškovotu tašku rungtynėse su "Fiorentina"

Turino "Juventus" šeštadienį išvykoje nulinėmis lygiosiomis sužaidė su "Fiorentina" ir prarado pirmuosius taškus "Serie A" pirmenybėse šį sezoną.

Nepaisant prarastų taškų, "Juventus" strategas Maurizio Sarri po mačo džiaugėsi žaidėjų parodytu charakteriu, kuris leido pasiekti lygiąsias Florencijoje.

"Mes nesugebėjome parodyti savo galimybių aikštėje. Situacija buvo labai komplikuota, kadangi "Fiorentina" žaidė labai gerai, o mums teko visus keitimus išnaudoti dėl traumų, todėl mums pritrūko šviežumo.

Nepaisant visų aplinkybių, parodėme charakterį, kuris ir padėjo iškovoti tašką. Per dažnai prarasdavome kamuolio kontrolę, tačiau tai taip pat gali būti susiję su žaidėjų fizine būkle. Žaisti vidurdienį Florencijoje, kurioje vis dar galima sakyti yra vasara, būtų sunku bet kam.

Turėjome problemų su techninių detalių išpildymu ir neabejoju, kad komanda su silpnesniu charakteriu būtų pralaimėjusi. Pozityvu tai, kad komanda gali kovoti dėl taškų net tada, kai yra prastos formos", - po rungtynių kalbėjo M. Sarri.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...