M. Sarri: "Edenui jau 28-eri – jeigu jis nori išvykti, turi tai padaryti dabar"

Maurizio Sarri dar kartą užsiminė apie Edeno Hazarda ateitį. Žiniasklaidoje nuolatos spekuliuojama, kaip po sezono susiklostys tolimesnė belgo karjera.

E. Hazardas jau ne kartą pats viešai užsiminė, kad nori išvykti į Madrido "Real". Belgas nepasirašys naujo kontrakto su "Chelsea", nebent iki sezono pabaigos nesulauks jokios žinios iš Ispanijos klubo.

M. Sarri taip pat ne kartą sakė norintis, jog belgas liktų komandoje, tačiau jeigu šis priims kitokį sprendimą, strategas su tuo susitaikys.

"Edenui jau 28-eri, todėl jeigu jis nori išvykti, turi padaryti tai dabar", – pareiškė italas. – Žinoma, aš norėčiau, kad jis liktu su mumis, nes žinau, kad jis turi potencialo tapti geriausiu futbolininku Europoje".

Pasak dienraščio AS, Madrido "Real" rimtai galvoja apie E. Hazardo įsigijimą. "Baltųjų" vadovybė supranta, kad dėl kontrakto situacijos jiems gali pakakti pateikti pasiūlymą iki 100 mln. eurų.

E. Hazardas "Chelsea" marškinėlius vilki nuo 2012 metų. Per tą laiką krašto puolėjas sužaidė 329 rungtynes, įmušė 102 įvarčius ir du kartus tapo Anglijos čempionu.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...