M. Sarri: "Higuainui reikia pagerinti savo žaidimą"

Maurizio Sarri Anglijos "Premier" lygoje turėjo susitaikyti su dar viena skaudžia nesėkme – Londono "Chelsea" ekipą pranoko Liverpulio "Everton" futbolininkai.

"Chelsea" turėjo progą prieš rinktinių pertraukta pakilti į ketvirtąją poziciją, tačiau rungtynėse su "Everton" nepasiekė nė taško – "irisai" šventė pergalę rezultatu 2:0.

M. Sarri po mačo kritikavo ne tik žaidimą gynyboje, bet ir puolime. Žiemą į komandą buvo pasikviestas Gonzalo Higuainas, tačiau jis kol kas prie komandos pergalių stipriai neprisideda – per 10 rungtynių įmušti trys įvarčiai.

"Šiuo metu jis turi problemų aikštėje. Prieš "Everton" jis turėjo kelias neblogas progas. Jis gali jas išnaudoti ir geriau", – pripažino M. Sarri.

"Savaitės pradžioje jis turėjo šiokių tokių problemų dėl skrandžio skausmų. Nusprendžiau, kad jis žais 60-65 minutes. Jam reikia dar patubulėti tiek fizine, tiek psichologine prasme", – tęsė strategas.

Trumpai paklaustas apie pačias rungtynes, M. Sarri atsakė: "Nežinau, kas nutiko, nes pirmą kėlinį tikrai žaidėme labai gerai. Tai buvo turbūt geriausios 45 minutės šį sezoną. Antrajame kėlinyje mes nustojome žaisti ir gintis. Aš esu susirūpinęs dėl antrojo kėlinio."