M. Sarri: "Moratai reikia kelių įvarčių, kad susigrąžintų pasitikėjimą"

Alvaro Moratai karjeros etapas Londono "Chelsea" komandoje ir toliau nesiklosto taip, kaip norėtų jis pats ir "mėlynųjų" sirgaliai.

25-erių metų puolėjas ketvirtadienį įvykusioje UEFA Europos lygos dvikovoje turėjo progą įgauti pasitikėjimą įmušdamas bent vieną įvartį į Salonikų PAOK vartus, tačiau snaiperis per 80 minučių nerado būdų, kaip nutraukti besitęsiančią agoniją.

A. Morata šį sezoną per sužaistas šešerias rungtynes yra įmušęs tik vieną įvartį. M. Sarri tiki, kad ispanas atgaus pasitikėjimą su rungtynėms, kuriose įmuš vieną ar du įvarčius.

"Alvaro susigrąžins pasitikėjimą, kai įmuš vieną, du ar tris įvarčius. Aš jam pats negaliu padėti šiuo klausimu", - spaudos konferencijoje sakė strategas.

"Šiose rungtynėse jis turėjo tris ar keturias geras galimybes, bet jam paprasčiausiai nepasisekė. Tikiuosi, kad ateityje aš jam galėsiu padėti daugiau. Visgi pasitikėjimas yra atgaunamas pelnius įvarčius, o to jam ir reikia.

Nežinau, bet jam gali užtekti ir dviejų įvarčių per tiek pat rungtynių. Mačas su PAOK buvo pirmas šį sezoną, kuriame Alvaro buvo puikus varžovų baudos aikštelėje", - pozityvumo įžvelgė specialistas iš Italijos.