M. Sarri norėtų toliau dirbti "Chelsea" ekipoje

Nuo šio sezono pradžios "Chelsea" ekipai vadovaujantis Maurizio Sarri sugrąžino komandą į pirmąjį "Premier" lygos ketvertą bei nuvedė iki Europos lygos pusfinalio.

Nepaisant to, italas susilaukia nemažai kritikos tiek iš fanų, tiek iš futbolo ekspertų, o žiniasklaidoje vis pasirodo pranešimų, kad M. Sarri po šio sezono gali sugrįžti į "Serie A".

Vis tik prieš artėjančias atsakomąsias Europos lygos pusfinalio rungtynes "aristokratų" strategas atviravo, kad jis norėtų ir toliau dirbti Anglijoje.

"Kaip ir sakiau jau daug kartų, aš noriu likti "Chelsea" klube. Man patinka angliškas futbolas bei atmosfera stadionuose.

Jei man bus leista, aš noriu likti. Mano pagrindinis tikslas šiuo metu yra tęsti darbus Anglijoje", - spaudos konferencijoje sakė M. Sarri.

Trečiadienį paaiškėjo, kad "Chelsea" negalės registruoti naujų žaidėjų per artimiausius du perėjimų langus, tačiau, anot M. Sarri, tai jam nėra problema.

"Man patinka dirbti su jaunais žaidėjais, todėl tai tikrai nėra problema. Kiekvieną mėnesį gaunu ataskaitas apie žaidėjus, kuriuos esame išnuomavę. Tokių turime daugiau nei 40. 

Žinoma, reikia stebėti, kurie iš jų yra pasirengę, tačiau šiuo metu noriu koncentruotis ties artėjančiu pusfinaliu.

Turime du ar tris išnuomotus žaidėjus, kurie yra be galo įdomūs. Turėsime nuspręsti, ar jie jau dabar atitinka mūsų lygį", - pridėjo italas.