M. Sarri: "Norime ne tik žaisti finale, bet ir jį laimėti"

Šį sezoną jau vieną finalą pralaimėjęs Londono "Chelsea" pasiryžęs kovoti dar viename.

Londono "Chelsea" UEFA Euroos lygos pusfinalio pirmajame mače išsiskyrė lygiosiomis 1:1 su Frankfurto "Eintracht". Atsakomosios rungtynės įvyks Londone, todėl "mėlyniesiems" pakaks ir nulinių lygiųjų.

Po rungtynių kalbėjęs Maurzio Sarri pridūrė, kad norint pasiekti finalą dar reikės atiduoti daug jėgų.

"Finalą noriu pasiekti nepriklausomai nuo to, prieš ką žaisime", – sakė M. Sarri. – Mano tikslas nėra tiesiog būti finale, mes norime jį laimėti".

"Dar prieš tris mėnesius mes buvome labai prastos situacijoje, kai susidūrėme su problemomis labai sudėtingame čempionate. Džiugu tai, kad sugebėjome į ją reaguoti. Dabar, kai iki sezono lieka 15 dienų, mes kaunamės dėl patekimo į finalą ir didžiojo ketverto", – tęsė strategas.

Kalbėdamas apie pačias rungtynes, M. Sarri teigė: "Mes nežaidėme pirmųjų 20 minučių. Žiūrint iš šalies atrodė, kad komanda čia atvyko dėl nulinių lygiųjų.

Vėliau mes pradėjome žaisti ir tai darėme iki pat 85 minutės. Manau, kad su šansais, kuriuos susikūrėme, turėjome laimėti šias rungtynes. Apie 70 minučių kontroliavome rungtynes ir tikrai turėjome pasiekti geresnį rezultatą. Visgi žaidėme prieš puikiai kontratakuojančią komandą, kuri yra pasiruošusi tave nubausti kiekvieną kartą, kai randa laisvą erdvę."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...