M. Sarri po "Verona" antausio: "Nebegalime sau taip leisti žaisti"

Turino "Juventus" strategas Maurizio Sarri nusivylė dėl to, kaip šeštadienį jo komandai susiklostė rungtynės Veronoje.

Italijos čempionai pirmavo minimaliu skirtumu, tačiau "Verona" sugebėjo atsakyti dviem įvarčiais ir išplėšti pergalę. Šiandien Milano "Inter" ekipa pergalės atveju gali vėl susilyginti taškais su "Juventus".

M. Sarri ypač nuvylė paskutinės 30 rungtynių minučių, kuriose, stratego teigimu, trūko koncentracijos bei atsidavimo.

"Ši komanda per pastaruosius metus priprato prie lengvų pergalių. Turime "išsivalyti" nuo tokių minčių ir suprasti, kad daugiau nebegalime taip lengvai prarasti taškų", – sakė specialistas.

"Tikėkimės, kad tai bus pamoka mums visiems, nors apie tai jau kalbame ne pirmą savaitę. Tai sudėtinga situacija, nes treniruotėse komanda dirba puikiai, bet rungtynių metu neatskleidžiame savo potencialo.

Akivaizdu, kad mūsų galvose trūksta tinkamo požiūrio. Jeigu tavo mintys nėra sutelktas 100 procentų į tam tikrą tikslą, tuomet tavęs neklauso kūnas.

Turime suprasti, kad pergalės savaime neateis. Turime dirbti žymiai daugiau, kartais sužaisti grubiau ir taip neatsipalaiduoti.

"Verona" nusipelno pagyrų už pirmąjį rungtynių pusvalandį, tačiau mes turime būti pasmerkti dėl paskutinio pusvalandžio. Varžovai žaidė intensyviai, mes – ne", – kalbėjo M. Sarri.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...