M. Sarri prieš akistatą su "Inter": "Šioje dvikovoje favoritų nėra"

Sekmadienį Italijos "Serie A" pirmenybėse įvyks didžiulį susidomėjimą kelianti dvikova tarp Turino "Juventus" ir Milano "Inter" komandų.

Be pralaimėjimų šį sezoną žygiuojančios komandos stoja į kovą dėl pirmos pozicijos. "Inter" kol kas pirmauja dviejų taškų skirtumu, todėl šiandien turi galimybę dar labiau padidinti pranašumą ir pateikti rimtą paraišką kovoje dėl "Serie A" titulo.

Prieš rungtynes surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjęs Maurizio Sarri negailėjo gražių žodžių Antonio Conte treniruojamai komandai.

"Stojame į kovą prieš tikrai stiprią komandą, kuri šiuo metu yra geroje formoje", – pareiškė strategas. – Šioje dvikovoje favoritų nėra – matau tik dvi stiprias ekipas".

"Inter" yra visiškai sukomplektuota komanda – pavojinga puolime ir galinti atsimušinėti gynyboje. Tai bus nuostabios rungtynės.

Mums kaip komandai bus labai svarbu palikti "San Siro" stadioną surengus gerą pasirodymą. Žvalgytis į turnyrinę lentelę dabar būtų didžiulė klaida", – pridūrė M. Sarri.

Užsiminęs apie savo komandos žaidimą, M. Sarri teigė, jog mato progresą: "Šioje sezono stadijoje labiausiai turime būti susikoncentravę į savo žaidimą.

Galime pamatyti pažangą lyginant su tuo, kas buvo pačioje sezono pradžioje. Man svarbiausia yra tai, kad komanda parodytų gero lygio futbolą. Tai, kaip žaidžiame, priklauso nuo pačio varžovo ir rungtynių eigos."