M. Sarri: "Turime gerbti Hazardo sprendimą"

Edenas Hazardas pirmadienį vakare surengė vieną geriausių šio sezono pasirodymų ir padėjo savo komandai iškovoti svarbią pergalę Anglijos "Premier" lygoje.

Žiniasklaidoje pastaruoju metu kalbama daugiau ne apie E. Hazardo veiksmus aikštėje, bet apie galimai artimiausiu metu įvyksianti sandorį su Madrido "Real" klubu.

Patikimi šaltiniai skelbia, kad Madrido "Real" ir Londono "Chelsea" yra arti susitarimo, o pats futbolininkas jau anksčiau yra davęs žodinį sutikimą Ispanijos ekipai. Klubams liko susitarti tik dėl galutinės transferos sumos, dėl kurio dar yra nemažai abejonių.

Po rungtynių apie E. Hazardo ateitį kalbėjęs Maurizio Sarri pripažino, kad E. Hazardas jau yra viena koja "Real" klube.

"Esu įsitikinęs, kad klubas jo nenori parduoti, tačiau mes turime gerbti jo paties sprendimą. Jo kontrakte lieka tik vieni metai. Mes pasistengsime jį įtikinti likti čia, tačiau tai padaryti nebus lengva", – kalbėjo M. Sarri.

Paklaustas, ar 100 mln. svarų sterlingų yra adekvati suma už E. Hazardą, strategas atsakė: "Tai labai pigu. Mes matėme, kokios kainos buvo paskutiniame transferų lange. Manau, kad pakeisti Hazardą kitu žaidėjų yra labai sudėtinga."

Pasak pranešimų, Madrido "Real" kol kas nėra nusiteikęs mokėti daugiau nei 85 mln. svarų.