M. Zubas: "Vieni žaidė, o kiti mušė įvarčius"

Vilniaus „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Marekas Zubas po rungtynių Budapešte tikino, kad jo komanda išsaugojo gerus šansus prasibrauti į antrąjį UEFA Europos lygos atrankos etapą.

Spaudos konferencijoje po 1:3 (0:1) pasibaigusių rungtynių M. Zubas tikino, kad rezultatas neatspindi to, kas vyko aikštėje.

„Žinoma, esu nusivylęs. Tai buvo keistos rungtynės tiek man, tiek jums. Vieni žaidė futbolą, kiti pelnė įvarčius. Noriu pasakyti, kad tai buvo tik pirmasis rungtynių su „Honved“ kėlinys. Antrasis vyks Vilniuje ir ten viskas bus kitaip. Manau, kad turime daug šansų įveikti šį etapą jei išlaikysime koncentreciją“, - spaudos konferencijoje gausiai susirinkusiems žiniasklaidos atstovams kalbėjo treneris.

Pasak „Žalgirio“ vairininko, labai svarbu išvykoje pelnytas įvartis. Sėkminga rungtynių pabaigoje leidžia tikėtis rimtos intrigos Vilniuje.

„Rezultatas galėjo tapti 0:4, tačiau Martinas Berkovecas atrėmė baudinį, o mes pelnėme įvartį pačioje rungtynių pabaigoje. Neslėpsiu – tai daug ką keičia. Čia dar niekas nebaigta. Matosi, kad varžovai dar nėra įgavę savo geriausios formos. Jie neparodė geriausio futbolo. Tai matau ir žvelgdamas į jūsų (žurnalistų – aut. past.) veidus. Tačiau kartais taip nutinka, kad žaisdamas gerai pralaimi, o rungtyniaudamas prastai iškovoji pergalę. Buvome pasirengę šioms rungtynėms, sukūrėme nemažai progų“, - tęsė jis.

Taip pat treneris išsakė savo nuomonę ir apie teisėjų brigadą iš Slovakijos, dirbusią Budapešte.

„Futbolas tai ne tik dvi komandos aikštėje, bet ir visa aplinka, teisėjai. Kartais komandoms ir teisėjams būna geresnės, o kartais – prastesnės dienos. Manau, kad tai nebuvo pats geriausias teisėjų pasirodymas. Noriu pakviesti visus po savaitės į stadioną Vilniuje – bus labai įdomu. Tai bus antrasis lemiamas kėlinys. Pasistengsime, kad jis būtų kitoks“, - tikino M. Zubas.

Atsakomosios rungtynės Vilniuje LFF stadione tarp „Žalgirio“ ir „Honved“ vyks liepos 18 d. 19.45 val.

fkzalgiris.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...