Madrido "Real" meta tinklus ant perspektyvaus prancūzo

Madrido "Real" skautai surado dar vieną talentingą prancūzą, kurį netolimoje ateityje norėtų pamatyti pagrindinėje komandoje.

"L'Equipe" skelbia, kad Ispanijos sostinės klubą rimtai domina galimybė įsigyti 17-metį "Rennes" talentą Eduardo Camavingą. Nuo 16-os metu "Ligue 1" pirmenybėse rungtyniaujantis futbolininkas yra tapęs tikra Prancūzijos futbolo sensacija.

Vidurio saugo pozicijoje rungtyniaujantis E. Camavinga šį sezoną jau sužaidė 21 rungtynes, o šį savaitgalį įvykusioje dvikovoje su "Lyon" įmušė ir pergalingą įvartį.

Jis buvo pripažintas geriausiu rungtynių žaidėjų tiek akistatoje su "Lyon", tiek mače prieš PSG.

E. Camavinga, taip pat žaidžiantis atraminio saugo pozicijoje, pigiai Ispanijos sostinės klubui tikrai nekainuos – "Rennes" įsivaizduoja, kad už jį galima užsiprašyti 100 mln. eurų.

Visgi tokia suma nėra itin reali, todėl "Real" siūlys savo sąlygas. Nemaža tikimybė, kad Madrido ekipa jį dar keliems metams paliktų rungtyniauti Prancūzijoje.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/mQW1fgCvKhc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Prancūzo įvartis mače su "Lyon":

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/ruWumf_GF-0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>