Madrido "Real" pasiruošęs išleisti 50 mln. eurų už Marcelo pamainą

Madrido "Real" supranta, kad Marcelo karjera po truputi artėja link pabaigos, todėl jau dabar aktyviai galvoja apie galimą jo pamainą.

"Baltieji" 2017 metais iš Madrido "Atletico" įsigijo Thei Hernandezą, kuris ir buvo laikytas brazilo dubleriu, tačiau jam praėjusį sezoną savo vertės įrodyti nepavyko, o šiais metais nuoma "Real Sociedad" ekipoje taip pat nevyksta pagal idealų planą.

Ispanijos sostinėje leidžiamas dienraštis AS teigia, kad "Real" vadovybės dėmesys pakrypo į Sevilijos "Real Betis" stovyklą. "Baltieji" rimtai susidomėjo 22-ejų metų kairiojo krašto gynėju Junioru Firpo.

Jo sutartyje yra nurodyta 50 mln. eurų išpirkos suma, tačiau Madrido komanda mano, kad žaidėjas yra vertas šių pinigų ir sutiktų išpirkti jo kontraktą be ilgų derybų su "Real Betis".

Marcelo su "Real" dar turi trijų metų galiojantį kontraktą, tačiau nėra atmetama ir tai, kad jis jau vasarą paliks komandą, mat norėtų vėl sujungti jėgas su Cristiano Ronaldo, rungtyniaujančiu "Juventus" klube.

J. Firpo yra "Real Betis" auklėtinis. Šį sezoną per 18 susitikimų tris įvarčius pelnęs ir du rezultatyvius perdavimus atlikęs gynėjas "Real" skautus sužavėjo savo pasirodymu "Camp Nou" stadione, kai Sevilijos ekipa katalonus įveikė rezultatu 4:3.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/Pit0ukCAytY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...