Madrido "Real" savo stadione nugalėjo "Milan", "Atletico" krito po fantastiško "Inter" įvarčio (VIDEO)

"Santiago Bernabeu" stadione įvyko kasmetinė simboliška dvikova dėl pirmojo Madrido "Real" klubo prezidento trofėjaus kovos.

Šį kartą UEFA Čempionų lygos nugalėtojai į savo namus pasikvietė kitą legendinį klubą - "Milan". Juleno Lopetegui auklėtiniai rezultatu 3-1 palaužė varžovus iš Italijos.

Jau antrąją minutę Karimas Benzema išvedė šeimininkus į priekį, tačiau po keturių minučių į savo buvusios komandos vartus kamuolį puikiu smūgiu pasiuntė Gonzalo Higuainas.

Visgi pirmojo kėlinio pabaigoje pranašumą "baltiesiems" sugrąžino Garethas Bale'as, o pačioje rungtynių pabaigoje galutinį tašką padėjo Borja Mayoralis.

Kitose draugiškose rungtynėse, kurios užbaigė Čempionų taurės turnyrą, Madrido "Atletico" savo stadione priėmė Milano "Inter". Diego Simeone auklėtiniai nenudžiugino savo sirgalių ir krito prieš italus.

Pergalę nulėmė vienintelis tikslus Lautaro Martinezo smūgis - argentinietis įmušė itin įspūdingą įvartį, kai ore pašokęs vienu lietimu iš gana aštraus kampo nukreipė kamuolį į Jano Oblako vartus.

Rezultatai:

"Real Madrid" 3 - 1 "Milan"

<iframe width="500" height="315" src="//ok.ru/videoembed/973369444966" frameborder="0" allow="autoplay" allowfullscreen></iframe>

"Atletico" 0 - 1 "Inter"

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/yis6d/rkamio" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...