Malcomas išvykimui nesiruošia: "Viskas, apie ką svajojau, reikalavo didžiulio darbo"

Malcomas, šį sezoną "Barcelona" gretose sužaidęs vos 114 minučių, apie išvykimą negalvoja ir teigia, kad sunkiai dirbs, jog užsitarnautų daugiau žaidimo laiko.

41 mln. eurų vasarą kainavęs brazilas atvykęs į Barseloną gero gyvenimą iškart nesulaukė - jis nuolatos buvo paliekamas už registruotų žaidėjų sąrašo, o dar taip pat buvo susidūręs su sveikatos problemomis.

Malcomas antradienį galiausiai sulaukė progos debiutuoti UEFA Čempionų lygoje ir jau kone savo pirmu prisilietimu įmušė įvartį prieš Milano "Inter", kuris jam buvo pirmasis katalonų gretose.

"Man tai buvo labai svarbus įvartis" , - sakė futbolininkas. - Padėti komandai tokiame turnyre kaip Čempionų lyga nori visada, ir visiškai nesvarbu, kokiu momentu pasirodai aikštėje".

"Pranešimai apie norą išvykti nėra tikri ir jie tikrai nesugriaus mano pasitikėjimo, kurio dar daugiau įgavau po įvarčio į "Inter" vartus. Žinau, kad "Barcelona" komandai galiu padėti labai daug.

Viskas, apie ką svajojau, jau išsipildė - nuo žaidimo savo vaikystės klube iki atvykimo į Europą ir prisijungimo prie "Barcos". Viskas, ką pasiekiau, tai buvo tik dėl įdėto darbo", - pridūrė Malcomas.