"Man City" pasirašė sutartį su perspektyviu gynėju iš Nyderlandų

"Manchester City" rūpinasi ne tik dabartini - Anglijos čempionai pranešė, kad įsigijo 21-erių metų gynėją iš Nyderlandų.

Oficialioje klubo svetainėje nurodoma, kad iš Zvolės NEC buvo įsigytas centro gynėjo pozicijoje žaidžiantis Philippe Sandleris.

Jis savo kelią į futbolą skynėsi mokydamasis Amsterdamo "Ajax" akademijoje. 2016 metais sulaukęs galimybės apsivilkti pagrindinės NEC komandos marškinėlius gynėjas paliko "Ajax".

Kaip rašo "Man City", futbolininkas taip pat gali žaisti atraminio saugo pozicijoje.

Kol kas nėra aišku, ar "miestiečiai" jį pasiliks savo gretose artėjančiam sezonui.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">City are delighted to confirm the signing of Dutch defender Philippe Sandler. <a href="https://twitter.com/hashtag/WelcomePhilippe?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#WelcomePhilippe</a> <a href="https://t.co/P3ogNBKr5D">https://t.co/P3ogNBKr5D</a></p>&mdash; Manchester City (@ManCity) <a href="https://twitter.com/ManCity/status/1024331477335658496?ref_src=twsrc%5Etfw">July 31, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>