"Man City" po atkaklios kovos palaužė "šarkas", "Chelsea" toliau žygiuoja pergalingu keliu

Šeštadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos dar šešerios 4-ojo turo rungtynės.

"Stamford Bridge" stadione Londono "Chelsea" ginklus surėmė su "Bournemouth" ekipa. Maurizio Sarri auklėtinių pergalingas žygį prasitęsė ir namuose - rezultatu 2:0 triumfavo "mėlynieji".

"Chelsea" komanda į savo sąskaitą įsirašė jau ketvirtąją pergalę iš eilės ir su "Liverpool" komanda žygiuoja viename lygyje.

Pergalingi įvarčiai Londone sukrito rungtynėms artėjanį į pabaigą. 72-ąją mintuę po puikios kombinacijos su Olivier Giroud pasižymėjo Pedro, o pergalę 85-ąją minutę užtvirtino Edenas Hazardas.

Jau ketvirtąjį pralaimėjimą iš eilės patyrė kol kas be taškų esanti "West Ham" ekipa. Per pridėtą laiką "plaktukai" suklydo aikštės viduryje ir padovanojo pergalę "Wolves" futbolininkams. Rungtynių herojumi tapo Adama Traore.

Išvykoje apmaudžiai dviejų įvarčių pranašumą iššvaistė Londono "Fulham". Po Andre Schurrle ir Aleksandro Mitrovičiaus įvarčių londoniečiai pirmavo rezultatu 2:0, tačiau Glenno Murray'aus dublis antroje rungtynių pusėje nulėmė lygiąsias - 2:2.

Be pergalės namuose liko ir Liverpulio "Everton" - "irisai" taikiai išsiskyrė su "Huddersfield". Trimis taškais džiaugėsi "Southampton", rezultatu 2:0 įveikęs "Crystal Palace".

Paskutinėje vakaro dvikovoje po netikėtų lygiųjų praėjusiame ture atsitiesė čempionė "Manchester City". Pepo Guardiolos auklėtiniai namuose turėjo sunkumų su "Newcastle", tačiau sugebėjo pasiekti pergalę rezultatu 2:1.

8-ąją į priekį šeimininkus į priekį išvedė Raheemas Sterlingas. 30-ąją minutę DeAndre Yedlinas išlygino rezultatą, tačiau antrojo kėlinio pradžioje Kyle'as Walkeris itin tolimu smūgiu išplėšė pergalę šalies čempionams, pakilusiems į trečiąją poziciją.

Rezultatai:

"Chelsea" 2 - 0 "Bournemouth"
72' [1 - 0] Pedro
85' [2 - 0] E. Hazard

"Everton" 1 - 1 "Huddersfield"
34' [0 - 1] P. Billing
36' [1 - 1] D. Calvert-Lewin

 

"Brighton" 2 - 2 "Fulham"
43' [0 - 1] A.Schurrle
62' [0 - 2] A. Mitrovič
67' [1 - 2] G. Murray
84' [2 - 2] G. Murray (11 m. baudinys)
25' P. Gross ("Brighton") nerealizavo 11 m. baudinio

 

"Crystal Palace" 0 - 2 "Southampton"
47' [0 - 1] D. Ings
90' [0 - 2] P. Hojbjerg

 

"West Ham" 0 - 1 "Wolves"
90' [0 - 1] A. Traore

"Man City" 2 - 1 "Newcastle"
8' [1 - 0] R. Sterling
30' [1 - 1] D. Yedlin
52' [2 - 1] K. Walker

Turnyrinė lentelė:

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...