"Man City" puolime rodo 125 metus nematytus rezultatus

"Manchester City" komandos pasaka, pradėta dar praėjusį sezoną, tęsiasi ir toliau – Pepo Guardiolos kariauna šį sezoną Anglijos pirmenybėse dar nė karto neturėjo susitaikyti su nesėkme.

Antradienį įvykusioje dvikovoje "miestiečiams" teko paplušėti, tačiau "Watford" vis tiek buvo įveiktas rezultatu 2:1. "Man City" po pirmųjų 15 turų yra iškovojęs 13 pergalių ir du kartus sužaidęs lygiosiomis.

Visgi įspūdinga yra kita statistika – šalies čempionai per minėtą rungtynių skaičių jau yra įmušę net 45 įvarčius. Gynyboje P. Guardiolos auklėtiniai taip pat atrodo galingai – kol kas praleisti tik septyni įvarčiai.

Šiuo metu "Man City" turi teigiamą 38 įvarčių santykį turnyrinė lentelėje. Tokių rezultatų "Premier" lyga nėra mačiusi pastaruosius 125 metus.

Paskutinį kartą tokius rezultatus demonstravo "Sunderland" komanda, tačiau tikėtina, kad pasaulyje nebėra žmogaus, kuris būtų matęs šios komandos žaidimą.

"Sunderland" 1892-1893 metų sezone po 15 turų turėjo 39 įvarčių balansą, kuris yra skaičiuojamas pagal įmuštus ir praleistus įvarčius.