"Man City" tik mačo pabaigoje palaužė "Hoffenheim", P. Dybala įmušė "hat-tricką"

Antradienį vakare 19 val. 55 min. UEFA Čempionų lygoje buvo sužaistos pirmos dvejos antrojo grupių etapo rato rungtynės.

F grupėje dėl itin svarbių taškų kovojo "Manchester City" ekipa. Pepo Guardiolos auklėtiniai po pralaimėjimo pirmoje grupių etapo dvikovoje bandė atsitiesti Vokietijoje. Dėl pergalės Anglijos čempionams pakovoti reikėjo kaip reikiant - pačioje rungtynių pabaigoje "Hoffenheim" buvo nugalėtas rezultatu 2:1.

"Miestiečiai" susitikimą pradėjo tiesiog tragiškai - jau kone pirmos atakos metu "Hoffenheim" įgijo pranašumą. Į baudos aikštelę įkirtęs Ishakas Belfodilas sulaukė gero perdavimo iš komandos draugo ir tiksliu smūgiu nuginklavo Edersoną.

Vis dėlto "Man City" stojo į greitą šturmą ir jau po mažiau nei šešių minučių atstatė lygybę - po Leroy'aus Sane perdavimo Sergio Aguero iš po varžovų kojų pasiuntė kamuolį į šeimininkų vartus.

Vėliau "miestiečiai" dominavo ir turėjo užtektinai progų pergalei pasiekti, tačiau antrojo įvarčio teko palaukti iki pat 87-os minutės.

"Hoffenheim" gynyboje įvyko nesusipratimas - vienas iš gynėjų uždelsė išspirti kamuolį, Davidas Silva iš jo nugvelbė kamuolį ir smūgiuodamas iš artimos distancijos nukalė taip reikalingą pergalę Anglijos atstovams.

Pirmoje dvikovoje "Man City" nusileido "Lyon" komandai, todėl tik šį vakarą buvo pasiekti pirmieji taškai.

Kitose rungtynėse, kuriose susitiko dvi H grupės komandos, Turino "Juventus" pamokė "Young Boys" futbolininkus. Paulo Dybalos vedama "senoji senjora" rezultatu 3:0 šventė antrąją pergalę grupės varžybose.

Be Cristiano Ronaldo žaidusi "Juventus" ekipa rado kitą lyderį - P. Dybala rungtynes užbaigė su "hat-tricku" savo sąskaitoje.

Pirmajame kėlinyje argentinietis įmušė du įvarčius, dar vieną pridėjo antrojo kėlinio viduryje. Rungtynių pabaigoje varžovai dar liko be vieno žaidėjo, tačiau daugiau įvarčių šeimininkai nebesumušė.

Rezultatai:

"Hoffenheim" 1 - 2 "Man City"
1' [1 - 0] I. Belfodil
7' [1 - 1] S. Aguero
87' [1 - 2] D. Silva

"Juventus" 3 - 0 "Young Boys"
5' [1 - 0] P. Dybala
33' [2 - 0] P. Dybala
69' [3 - 0] P. Dybala
79' M. Camara ("Young Boys") pašalintas iš aikštės

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...