"Man Utd" ekipą dominantis brazilas: "Reikia sulaukti sezono pabaigos"

Susidomėjimą iš Europos grandų sulaukęs "Gremio" komandos puolėjas Evertonas Soaresas džiaugiasi rodomu dėmesiu, tačiau pabrėžė, kad sprendimus priiminės pasibaigus sezonui.

Ilgai laukti to nereikės - Brazilijos futbolo sezonas užsibaigs jau gruodį, todėl futbolininkas jau sausį gali atsidurti Europoje.

Kaip skelbia ESPN, Jose Mourinho yra sužavėtas brazilo žaidimu ir jau šį sausį pasirengęs pakloti 30 mln. svarų sterlingų. Tai nebūtų didelė staigmena - "Man Utd" šį sezoną turi problemų puolime, o su klubu yra pradėti sieti jau ir kiti šios pozicijos žaidėjai.

Pats Evertonas, paklaustas apie "Man Utd" susidomėjimą, atsakė: "Visi mes tam tikru momentu girdėjome šias spekuliacijas. Esu ypatingame karjeros taške, tačiau puikiai suprantu, kaip Anglijos klubai atidžiai išstudijuoja situaciją, kai kalbame apie brazilų žaidėjų pajėgumą."

"Pažiūrėsime, kas nutiks po sezono. Turime palaukti ir apsvarstyti, kas būtų geriausia man ir "Gremio" klubui", - pridūrė futbolininkas.

22-ejų metų puolėjas pagrindinėje "Gremio" komandoje rungtyniauja nuo 2014 metų. Jau per sužaistas 195 rungtynes jis yra įmušęs 44 įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...