"Man Utd" išplėšė tašką prieš "Burnley", "Chelsea" ir "Liverpool" džiaugėsi pergalėmis (VIDEO)

Antrąją Šv. Kalėdų dieną Anglijos "Premier" lygoje buvo sužaistos dar septynerios 20-ojo turo rungtynės.

Daugiausiai dėmesio sulaukusi dvikova įvyko "Old Trafford" stadione, kur vietos "Manchester United" priėmė "Burnley". Svečiai pribloškė Jose Mourinho auklėtinius jau pačioje rungtynių pradžioje, tačiau "raudonieji velniai" sugebėjo atsitiesti ir pasiekti lygiąsias rezultatu 2-2.

Rungtynės svečiams prasidėjo itin sėkmingai - po standartinės situacijos jau 3-ąją minutę krito pirmasis įvartis. Ashley Barnesas baudos aikštelėje po sumaišties pirmasis prisiėmė kamuolį ir jį tiksliu smūgiu pasiuntė į varžovų vartų tinklą.

"Man Utd" po praleisto įvarčio bandė atsitiesti, tačiau tai lengva padaryti nebuvo - "Burnley" demonstravo pavyzdinę gynybą. 36-ąją minutę "Burnley" pribloškė šeimininkus - puikiu baudos smūgiu pranašumą iki dviejų įvarčių padidino Stevenas Defouras.

Antrajame kėlinyje Jose Mourinho ėjo va bank - į aikštę nuo pat pradžios metė Henrikhą Mkhitaryaną ir Jese Lingardą, kurie atitinkamai pakeitė Ibrą ir Marcusą Rojo.

Taktiniai sprendimai davė naudos - jau 53-ąją minutę tas pats Jese Lingardas po Ashley Youngo perdavimo pasiekė fantastišką įvartį, įnešusį išskirtinį tempą į šias rungtynes.

Per likusį laiką "Man Utd" dominavo su kamuoliu ir bandė pralaužti varžovų gynybą, tačiau "Burnley" nebuvo lengvai pažeidžiami. Visgi, svečiams pergalės iš Mančesterio išsivežti nepavyko - pirmąją pridėto laiko minutę tas pats J. Lingardas pelnė dar vieną puikį įvartį ir taip išplėšė tašką savo komandai.

"Man Utd" ekipai tai buvo antrosios lygiosios iš eilės, o šansai dar šį sezoną užsikabinti už kovos dėl čempionų titulo tapo dar mažesni - "Man City" rytoj turės galimybę padidinti pranašumą iki 15 taškų.

Kitose rungtynėse pergalę pasiekė ir prie "Man Utd" iki taško priartėjo Londono "Chelsea". Alvaro Moratos ir Marcoso Alonso įvarčiai garantavo pergalę rezultatu 2-0 prieš "Brighton".

Likusios dvikovos baigėsi dramatiškomis "Bournemouth" ir "West Ham" lygiosiomis, "Watford" pergale prieš "Leicester" ir dar dvejomis lygiosiomis.

Paskutinėje dvikovoje "Liverpool" namuose nepaliko jokių vilčių lygos autsaideriui "Swansea". Philippe Coutinho, Trento Alexandero-Arnoldo, Alexo Oxlade'o-Chamberlaino ir Roberto Firmino, kuris šiose rungtynėse išsiskyrė dubliu, įvarčiai atvedė "raudonuosius" į pergalę.

Rezultatai:

"Man Utd" 2 - 2 "Burnley"
3' [0 - 1] A. Barnes
36' [0 - 2] S. Defour
53' [1 - 2] J. Lingard
90+1' [2 - 2] J. Lingard

"Chelsea" 2 - 0 "Brighton"
46' [1 - 0] A. Morata
60' [2 - 0] M. Alonso

"Bournemouth" 3 - 3 "West Ham"
7' [0 - 1] J. Collins
29' [1 - 1] D. Gosling
57' [2 - 1] N. Ake
81' [2 - 2] M. Arnautovič
89' [2 - 3] M. Arnautovič
90+3' [3 - 3] C. Wilson

 

"Huddersfield" 1 - 1 "Stoke City"
10' [1 - 0] T. Ince
60' [1 - 1] R. Sobhi

 

"Watford" 2 - 1 "Leicester"
37' [0 - 1] R. Mahrez
45' [1 - 1] M. Wague
65' [2 - 1] K. Schmeichel (į savus vartus)

"West Brom" 0 - 0 "Everton"

 

"Liverpool" 5 - 0 "Swansea"
6' [1 - 0] P. Coutinho
52' [2 - 0] R. Firmino
65' [3 - 0] T. Alexander-Arnold
66' [4 - 0] R. Firmino
82' [5 - 0] A. Oxlade-Chamberlain

<iframe width="500" height="323" src="//rutube.ru/play/embed/10827844" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...