"Man Utd" vasarą ruošiasi atsisveikinti su būriu žaidėjų

"Manchester United" ir naujojo ekipos stratego Ole Gunnaro Solskjaero laukia darbinga vasara. Klubas ne tik sieks sustiprinti sudėtį, tačiau taip pat ruošiasi atsisveikinti su būriu žaidėjų, praneša "Sky Sports".

Įvairūs šaltiniai skelbia, kad vidurio saugas Anderis Herrera, kurio kontraktas baigs galioti po šio sezono, jau yra susitaręs su PSG ir vasarą kelsis į Prancūziją. Panaši situacija yra ir su kitu ispanu Juanu Mata, kuriuo aktyviai domisi "Barcelona".

Komandą palikti turėtų ir kapitonas Antonio Valencia. Ekvadoriečio sutartis taip pat baigiasi artėjančią vasarą, o "Man Utd" nepasinaudojo galimybe šį terminą pratęsti dar sezonui.

Mančesteryje turėtų nelikti ir vidurio gynėjo Marcoso Rojo. Argentinietis turi dar dvejus metus galiojantį kontraktą, tačiau "Man Utd" yra pasiruošę atsisveikinti su šiuo traumų kamuojamu žaidėju.

Šį sezoną beveik nerungtyniaujantis krašto gynėjas Matteo Darmianas vasarą taip pat turėtų ieškotis naujos karjeros stotelės. Beveik neabejojama, jog italas sugrįš į "Serie A".

Daugiausiai klaustukų kelia geriausiai apmokamo komandos žaidėjo Alexio Sanchezo situacija. Kaip skelbia "Sky Sports", didžiulė čiliečio alga gali sukelti problemų, norint parduoti šį žaidėją, tačiau paskutinį žodį dėl jo ateities tars O. G. Solskjaeras.