Mandinho: "Žalgirį" gerbiame, bet jo nebijome" (VIDEO)

Praėjusiose rungtynėse debiutavęs Armando Tarlazis Vieira dos Santos yra naujokas "Ekrane", bet ne A lygoje. Brazilas puikiai supranta kas yra kas šalies futbolo padangėje. Neseniai prie "Ekrano" prisijungęs saugas optimistiškai nusiteikęs prieš mūšį su šalies čempionu Vilniaus "Žalgiriu". 

Armando Tarlazis Vieira dos Santos: "Tokia komanda kaip "Ekranas" tik optimistiškai turi žvelgti į mačą su "Žalgiriu". Abi ekipos gali pasigirti brandžia istorija. Tikiu, kad galime pasiekti teigiamą rezultatą. Turėsime demonstruoti komandinį žaidimą, kovoti dėl kiekvieno kamuolio ir aikštės centimetro. 

"Žalgiris" stipri komanda, turinti puikius žaidėjus. Turime juos gerbti, bet nebijoti. Mačas prasidės esant lygiam rezultatui 0:0, tad abi ekipos turės šansų siekti sau palankaus rezultato. Ruošiamės įdomioms rungtynėms", - apie šeštadienio mačą kalbėjo brazilas.

Daug laiko naujokui adaptuotis klube nereikėjo: jis puikiai kalba angliškai, be to, turi gerus lietuvių kalbos pagrindus. "Ekrane" jaučiuosi labai gerai. Daugelį žaidėjų bei trenerius pažinojau prieš atvykdamas į "Ekraną". Sutikau jaukią, darbingą atmosferą. Šiuo metu plušame vis stipriau ir stipriau, kad įgautume vis geresnę formą.

Nėra ekipoje susiskaldymo - užsieniečiai ir lietuviai - esame vieningi ir siekiame kartu bendro tikslo. Komandoje nežaidžia individualybės, esame darnus kolektyvas", - apie savo įspūdžius Panevėžio ekipoje pasakojo brazilas Armando Tarlazis dos Santos.

fkekranas.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...