"Marca": Madrido "Real" po sezono bandys atsikratyti G. Bale'u

Praėjusio sezono UEFA Čempionų lygos finalo herojus Garethas Bale'as skaičiuoja savo paskutines dienas Madrido "Real" klube.

"Marca" praneša, kad visą laiką Florentino Perezo numylėtiniu buvęs Velso rinktinės krašto puolėjas bus raginamas palikti klubą. Jį šį sezoną nukonkuruoja net ir tokie žaidėjai kaip Lucas Vazquezas ir Vinicius Junioras.

Madrido "Real" pavargo nuo nepastovaus G. Bale'o žaidimo. Šį sezoną valas didelių sveikatos problemų dar neturėjo, tačiau jo rezultatai, o ypatingai šioje sezono stadijoje, nėra tenkinantys klubo, kuris jam moka didžiausią atlyginimą iš visų žaidėjų.

G. Bale'o kontraktas su "baltųjų" komanda galioja iki 2022 metų. Pabrėžiama, kad pats futbolininkas nesvarsto apie galimybę išvykti, nors "Real" dabar laikosi priešingos nuomonės.

Teigiama, kad su futbolininku Madrido ekipa greičiausiai jau būtų atsisveikinusi praėjusią vasarą, kuomet jis ir pats dėl žaidybinio laiko ketin apsvarstyti kitas galimybes. Visgi netikėtas Cristiano Ronaldo išvykimas pakeitė tiek G. Bale'o, tiek ir pačio "Real" klubo planus.

"Marca" pabrėžia, kad G. Bale'as Anglijos pirmenybėse dar domina du klubus – "Manchester United" bei Londono "Chelsea".

G. Bale'as, 2013 metais kainavęs rekordinius 100 mln. eurų, "baltųjų" gretose sužaidė 219 rungtynių ir įmušė 100 įvarčių.

Nepaisant savo skaudžios traumų istorijos, valas buvo efektyvus svarbiausių kovų metų – jis mušė įvarčius dviejuose Čempionų lygos finaluose ir taip pat savo įspūdingu reidu "Real" komandai iškovojo paskutinę Karaliaus taurę 2014 metais.