"Marca": P. Pogba rimtai galvoja apie galimybę persikelti į "Real"

Paulis Pogba dalyvaudamas Prancūzijos rinktinės spaudos konferencijoje prasitarė, kad yra atviras naujiems karjeros iššūkiams, šiuo atveju – persikėlimui į Madrido "Real".

Iki pat šiol nebuvo jokių pranešimų apie tai, kad Ispanijos klubas yra suinteresuotas prancūzu, tačiau po pačio futbolininko kalbų šalies sostinėje leidžiamas dienraštis "Marca" pranešė, kad P. Pogbai durys į "Real" yra atviros.

Minėto šaltinio teigimu, P. Pogba nebenori tęsti karjeros Anglijos "Premier" lygoje, kuo jau yra pasiruošęs pasirūpinti jo agentas Mino Raiola.

P. Pogba situacija po Ole Gunnaro Solskjaero atvykimo "Manchester United" klube yra pasitaisiusi, tačiau net ir naujas treneris nepakeistų jo nuomonės, jeigu Madrido "Real" pateikti oficialių pasiūlymą.

"Marca" nurodo, kad transfera suma šiame sandoryje yra kertinė problema. "Man Utd" už jį 2016 metais paklojo 105 mln. eurų, todėl "Real" komanda dabar už prancūzą turėtų pakloti dar daugiau.

Madrido komandoje P. Pogba yra matomas kaip žaidėjas, galintis pakeisti Luka Modričių. Visgi "Real" vis dar nemato būtinybės pirkti naują saugą, todėl jeigu "United" užsiprašys sumos, kuri netenkins "baltųjų" klubo, jie į derybas nesivels.