"Marca": Z. Zidane'as Madride nori pamatyti S. Mane

Šiandieniame "Marca" dienraščio numeryje pasirodė publikacija, kad Zinedine'as Zidane'as meta tinklus ant "Liverpool" krašto puolėjo Sadio Mane.

Pasak minėto šaltinio, Z. Zidane'ui senegalietis jau ne pirmus metus yra palikęs teigiamą įspūdį, todėl Madrido "Real" vadovybė yra informuota apie tai, kad šis futbolininkas artėjančią vasarą taptų pagrindiniu taikiniu.

"Marca" nurodo, kad "Real" strategas savo komandoje S. Mane nori labiau nei Edeno Hazardo, kuris taip pat yra siejamas su atvykimu į Madridą.

Tai, kad S. Mane yra palikęs įspūdį Prancūzijos futbolo legendai yra akivaizdu – dar praėjusią vasarą buvo pasirodę pranešimai, kad "Real" pateiks pasiūlymą už afrikietį, tačiau šios idėjos buvo atsisakyta, kai Z. Zidane'as pranešė apie savo išvykimą.

26-erių metų S. Mane šį sezoną pasirašė naują sutartį su "Liverpool", kas Madrido ekipai nepagelbės derantis su Anglijos klubu.

"Marca" mano, kad senegalietis "Liverpool" klube yra įvertintas panašia suma, kaip ir Philppe Coutinho prieš jam išvykstant į "Barceloną" – apie 150 mln. eurų.

S. Mane šį sezoną per sužaistas 38 rungtynes įmušė 20 įvarčių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...